Vertonghen: ‘Ajax dit seizoen gewoon weer kampioen’

Jan Vertonghen verwacht dat Ajax zich zodra het seizoen vordert zal herpakken. Vertonghen, die momenteel bij Tottenham Hotspur speelt, verwacht daarmee dat hetzelfde zal gebeuren als de afgelopen jaren.

“Dat is Ajax hè. Ze verliezen veel van hun beste spelers en dan heb je tijd nodig om dat in te passen. Naarmate het seizoen vordert, zie je dat het team beter begint te draaien en dat verwacht ik dit seizoen ook weer”, legde Vertonghen uit in een interview met De Telegraaf.

De mandekker houdt de verrichtingen van zijn oude ploeg nauwlettend in de gaten. “Ik heb gezien dat Siem de Jong heeft gescoord en hem spreek ik nog vaak. Ook dat Nicolai Boilesen zijn eerste goaltje heeft gemaakt, krijg ik mee omdat Christian Eriksen in mijn team speelt”, aldus de Belgische speler.

Tekst: Soccernews

Related posts