Klaassen mengt zich in Veltman-discussie: ‘Betere verdediger is er niet’

Davy Klaassen is van mening dat Joël Veltman terecht is geselecteerd voor Oranje. Op dit moment zijn er geen betere verdedigers in Nederland, denkt de Ajacied. Veltman speelde de laatste weken enkele goede wedstrijden en kreeg van Louis van Gaal de kans om zich bij Oranje te bewijzen. De keuzeheer riep de verdediger op voor de oefenduels met Japan en Colombia.

“Voor een interlandweek kan je het niet beter doen”, laat Klaassen aan De Gelderlander weten. “Als je zag hoe hij speelde tegen Celtic, Vitesse en NEC, denk ik niet dat er in Nederland betere verdedigers zijn.”

Klaassen werd zelf opgeroepen voor Jong Oranje, maar hij laat weten dat het grote Nederlands elftal ook tot zijn ambitie behoort. “Natuurlijk wil ik ooit voor Oranje spelen, maar laat ik me eerst maar richten op Jong Oranje en proberen in de basis bij Ajax te blijven.”

Tekst: Goal.com

Related posts