Messi mist definitief treffen met Ajax

Lionel Messi is zes tot acht weken uitgeschakeld met een hamstringblessure. De Argentijn mist daardoor onder meer het duel met Ajax.

Ajax ontvangt over twee weken FC Barcelona in de Champions Legaue. De Catalanen zijn al geplaatst, maar Ajax vecht nog voor overwintering op het miljoenenbal. Lionel Messi zal er in ieder geval niet bij zijn, aangezien hij is uitgeschakeld met een hamstringblessure.

Messi liep de kwetsuur afgelopen weekeinde op, toen hij met Barcelona tegen Real Betis Sevilla uitkwam (1-4 winst). Na 22 minuten moest de dribbelaar zich al laten vervangen door Andrés Iniesta. Barcelona laat maandag weten dat Messi zes tot acht weken moet herstellen van de kwetsuur.

Het is niet de eerste keer dat Messi aan de kant staat met een spierblessure dit seizoen. Eerder miste de Argentijns international ook al het uitduel met Celtic door een soort gelijke blessure. Het heenduel met Ajax was Messi wel van de partij; de aanvaller scoorde driemaal.

Tekst: Goal.com

Zie eerder bericht:
11-11-2013: Ajax-Barcelona wellicht in gevaar voor geblesseerde Messi

Related posts