‘Ajax deed poging Maxwell terug te halen naar Amsterdam’

Ajax heeft afgelopen zomer geprobeerd Maxwell terug te halen naar Amsterdam. Zo schrijft France Football. De Amsterdammers zouden een lijntje hebben uitgegooid bij Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Braziliaan. Deze zou Ajax vriendelijk verteld hebben dat Maxwell Paris Saint-Germain nog niet zal verlaten.


De inmiddels 32-jarige Maxwell speelde tussen 2001 en 2006 al eens namens Ajax en gaf in het verdere verloop van zijn carrière meerdere malen aan zijn loopbaan af te willen sluiten in Amsterdam. Trainer Frank de Boer zou in Maxwell een goede opvolger zien van Christian Poulsen, die steeds minder vaak in actie komt.

Bovendien loopt het contract van de ervaren Deen volgend jaar zomer af, waardoor Maxwell diens positie in de selectie over zou kunnen nemen. De vleugelverdediger, die ook inzetbaar is op het middenveld, beschikt in Parijs nog over een verbintenis tot medio 2015.

Tekst: Soccernews

Related posts