VI: ‘Ajax wil Luuk de Jong tijdelijk overnemen van Borussia Mönchengladbach’

Luuk de Jong zou volgens Wilfred Genee in de belangstelling staan van Ajax. De tijdelijke overgang zou in de winter moeten plaatsvinden. De presentator zei dat maandag in de uitzending van Voetbal International.


Genee heeft naar eigen zeggen met de vader van De Jong gesproken. Die zou op zijn beurt hebben aangegeven dat één Nederlandse club interesse heeft getoond in zijn zoon. Volgens de presentator zou dat Ajax zijn en zouden de Amsterdammers hem in de winterstop willen huren van Borussia Mönchengladbach.

De Jong heeft tot op heden niet erg veel indruk gemaakt in Duitsland. De spits kwam dit seizoen pas tot zes optredens voor de Duitse club. Sinds zijn komst in 2012 speelde De Jong 23 wedstrijden, waarin hij zes doelpunten maakte.

Tekst: Soccernews

Related posts