Selectie voor duel met Celtic, Moisander van de partij

Niklas Moisander keert terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De Fin, hersteld van een knieblessure, staat op de lijst van 18 Ajax-spelers voor het Champions League-duel met Celtic.

Moisander speelde maandagavond al een helft mee met Jong Ajax tegen Helmond Sport. Die test kwam hij goed door, dus nu keert hij weer terug bij de wedstrijdselectie van Ajax 1. Frank de Boer gaf disndag tidjens de persconferentie wel aan dat een basisplek nog te vroeg komt voor Moisander.

Selectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero

Tekst: Ajax.nl

Related posts