Moisander lijkt fit voor duel met Celtic

Niklas Moisander kan woensdagavond in de Champions League mogelijk zijn rentree maken in het eerste elftal van Ajax. Afgelopen maandag speelde de Fin al met Jong Ajax mee tegen Helmond Sport (3-2 verlies) en dat ging zonder klachten. Dinsdag wordt bekeken hoe de speler hersteld is van de wedstrijd.“Het verzoek kwam van de technische staf om weer minuten te maken”, vertelt Moisander aan De Telegraaf. “Dit om na mijn knieblessure zo snel mogelijk weer in het ritme te komen. Ik speel graag, dus ook met Jong Ajax.” Ajax treedt woensdag in het miljoenenbal aan tegen Celtic. De heenwedstrijd werd met 2-1 verloren door de Ajacieden. Hierdoor staat de ploeg onderaan met slechts een punt uit drie wedstrijden.

Moisander heeft er in ieder geval zin in om zijn team weer te helpen. “Of het licht op groen staat, is natuurlijk aan de trainer. Maar als het aan mij ligt wel. Ik ben er in ieder geval klaar voor.” Tegen Helmond Sport speelde de linksbenige verdediger 45 minuten. “Het ging redelijk. Het was lekker om weer minuten te kunnen maken. Helaas hebben we verloren. Dat doet altijd pijn.”

Tekst: Soccernews

Related posts