Jong Ajax verliest zesde duel op rij: 3-2 tegen Helmond Sport (Incl. foto’s!); Rentree Moisander

Jong Ajax is er voor het zesde duel op rij niet in geslaagd te winnen in de Jupiler League. Dit keer ging het uitduel tegen Helmond Sport met 3-2 verloren.

Jong Ajax vloog uit de startblokken. Na een waarschuwingsschot van Tobias Sana in het zijnet volgde al in vijfde minuut de openingstreffer. Riechedly Bazoer zette Stanislav Lobotka met een steekpass alleen voor keeper Wouter van der Steen, die geen antwoord had op de inzet van de Slowaak: 0-1.

Danny Hoesen zette Jong Ajax op heerlijke wijze op 0-2. Na een pass van Mike van der Hoorn, die Niklas Moisander na rust verving, schoot de aanvaller de bal uit stilstand in de verre hoek. Helmond Sport zorgde echter voor de ommekeer. Charles Kazlauskas schoot na een corner de 2-1 binnen en Serhat Koc zorgde uit de draai voor de gelijkmaker: 2-2. Zeven minuten voor tijd schoot Mark Janssen van grote afstand en via de binnenkant van de paal de 3-2 achter Mickey van der Hart.