Ajax zonder Duarte, De Sa keert terug in selectie

Frank de Boer moet het woensdag in het Champions League-duel met Celtic nog doen zonder Lerin Duarte en Ruben Ligeon. Daartegenover staat dat Lesley de Sa weer hersteld is en woensdag weer speelgerechtigd is. Dat meldt Voetbal International.


Of Niklas Moisander zijn rentree in de hoofdmacht van Ajax gaat maken, is nog maar de vraag. De Fin speelt maandagavond een helft mee met Jong Ajax tegen Helmond Sport. Mogelijk zou hij daardoor woensdag bij de wedstrijdselectie kunnen zitten voor de wedstrijd tegen Celtic.

Duarte is nog altijd herstellende van zijn enkelblessure, die hij een paar weken geleden opliep. De Sa is weer fit verklaard. De vleugelaanvaller kampte een tijdje met ‘stijve spieren’, maar volgens De Boer kan hij woensdag weer meespelen.

Tekst: Soccernews

Related posts