Sigthórsson opteert ‘brilletje’ voor Velthuizen

Kolbeinn Sigthórsson wist net als zijn teamgenoten niet te scoren tegen Vitesse. De IJslander meende wel recht te hebben op een strafschop. Sigthórsson kreeg de bal in de tweede helft in de zestien aangespeeld en werd door twee verdedigers en Vitesse-doelman Piet Velthuizen naar de buitenkant gedreven. Velthuizen greep daarna in, maar werkte daarbij Sigthórsson naar de grond.

Velthuizen zei na afloop dat hij het geen strafschop vond. “Hij lult, hij moet een brilletje kopen. Hij raakte me vol en niet een klein beetje. Het zit ons wat dat betreft ook niet mee”, aldus de IJslander. Evengoed kwam Ajax niet tot scoren, voor de tweede maal op rij in de Eredivisie.

“Hij valt gewoon niet. Dan gaat hij naast of hij gaat tegen de paal”, vervolgt hij zijn verhaal tegen ANP. “En die keeper speelde een van zijn beste wedstrijden ooit. Hij pakte bijna alles. Ook die laatste kopbal van Siem de Jong vlak voor de 0-1.”

Tekst: Goal.com

Related posts