There are no ads, please add some


Samaras waarschijnlijk fit genoeg voor Ajax-uit

Ajax krijgt aankomende woensdag in de Champions League wedstrijd te maken met een sterk Celtic. Waar trainer Neil Lennon nu nog twee belangrijke spelers moet missen, denkt hij ze woensdag weer te kunnen inzetten.

Kris Commons (hamstring) en Georgios Samaras (knie) deden dit weekend niet mee in de Schotse Premier League. Ook drie andere basisspelers speelden niet, maar kregen rust. Fit en uitgerust zal de ploeg dus aan de start verschijnen in Amsterdam.

Lennon: “Kris was 50/50 en Samaras zat met hechtingen. Ze zullen allebei fit zijn voor woensdag.” Het grootste probleem van Celtic lijkt wat op die van Ajax: kansen afmaken gaat niet zo makkelijk. “We moeten het beter doen met zoveel doelpogingen”, aldus Lennon.

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts