There are no ads, please add some


De Boer blijft rustig: ‘Hadden we niet verdiend’

Frank de Boer zag Ajax in de slotfase verliezen van Vitesse, maar de trainer van de Amsterdammers is niet boos op zijn spelers. Voor de camera’s van Fox Sports bleef de voormalig verdediger bijzonder rustig.

“Ik had het gevoel dat het twee kanten op kon”, geeft De Boer aan. “Zowel in de eerste als de tweede helft. Soms waren zij beter, soms wij. Een gelijkspel had terecht geweest. Wij kregen in de slotfase een kans en maakten hem niet af en vervolgens werd een knullige fout jammergenoeg afgestaft. De ploeg heeft dit niet verdiend.”

De Boer behoudt het vertrouwen in zijn jongens. “We kunnen alleen maar terug komen door keihard te werken en dat doen de jongens. Maar dan hebben we ook een beetje geluk nodig. Nu moeten we weer een teleurstelling incasseren. We gaan echter op dezelfde voet door. Ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.”

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts