There are no ads, please add some


Column: ‘Een spelletje met Frank de Boer’

We spelen vanavond, na het verlies tegen Jong Chelsea (ook wel bekend onder de naam Vite$$e) een spelletje met onze trainer. Het heet, “ik zie ik zie…wat jij niet ziet.” Frank zag een wedstrijd die 2 kanten op kon en dat zijn jongens dit niet verdiend hadden. Dat is merkwaardig!

De rest van de ArenA zag een Ajax dat heel soms, bij vlagen aardig speelde, maar bij meer vlagen zonder durf de bal achteruit ipv vooruit verplaatste en een groot aantal mogelijkheden onbenut liet. Met name Fischer kreeg in de 1e helft 3 keer de kans om uit te halen, dan mag er toch op z’n minst eentje in ieder geval tussen de palen worden gemikt.

Frank zag een knullige fout voorafgaand aan het doelpunt. De Arena zag een stortvloed van fouten. Wij zagen een Ajax zonder lef, vleugelspitsen die naar……………………….

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Gerelateerde posts