Ajax en Endt komen er niet uit: ‘Clubleiding betreurt dit’

David Endt vertrekt bij Ajax. Endt was tot afgelopen zomer actief als teammanager bij het eerste elftal, maar de clubleiding ging in zee met Tjerk Smeets en daardoor moest men op zoek naar een andere functie voor de 59-jarige Endt. Die pogingen zijn op niets uitgelopen.

Het dienstverband van Endt eindigt officieel op vrijdag 1 november, zo laat Ajax weten via de officiële kanalen. Endt was sinds 1996 actief als teammanager bij Ajax, daarvoor was hij actief als redacteur en persvoorlichter. “De clubleiding betreurt dat het niet is gelukt Endt voor de club te behouden”, luidt een statement.

“Het is een enorme mokerslag waar ik overheen moet komen, ik wil er niet in blijven hangen”, zei Endt onlangs over zijn gedwongen afscheid als teammanager. “Ik kijk naar mijn ploeg en mijn jongens en ik ben er niet bij en dat doet pijn. Het is bitter en het raakt me heel erg.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts