There are no ads, please add some


‘Ajax heeft interesse in Celtic-talent Kidd’

Celtic wil het aflopende contract van Lewis Kidd verlengen. De middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, heeft indruk gemaakt in de NextGen Series, de Champions League voor jeugdspelers, en heeft volgens Sky Sports de interesse van diverse buitenlandse clubs gewekt. Celtic wil snel om de tafel om het toptalent binnenboord te houden.

“Een aantal clubs volgt Lewis. Hij heeft het tot dusver goed gedaan bij Celtic en het lijkt erop dat hij overal heen kan”, zegt een bron tegen het Engelse medium. Onder meer Ajax en FC Twente zouden interesse hebben in de achttienjarige Kidd, net als Sunderland en Aston Villa. De jeugdinternational moet zijn debuut voor het eerste elftal van de grootmacht uit Glasgow nog maken.

De Nederlandse belangstelling voor Kidd is niet nieuw, want in december van vorig jaar zouden Ajax en psv al scouts hebben gestuurd om de belofte te bekijken.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts