There are no ads, please add some


Denswil, Vd Hart, Vd Hoorn, Klaassen, Ligeon en Veltman in voorselectie Jong Oranje

Albert Stuivenberg heeft woensdagmiddag de voorlopige selectie bekendgemaakt voor Jong Oranje voor de EK kwalificatie-interland tegen Slowakije en de oefeninterland tegen Frankrijk.

De voorlopige selectie:
Nathan Aké (Chelsea), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Nigel Bertrams, Joshua Brenet, Jorrit Hendrix, Jürgen Locadia, Adam Maher (psv), Sven van Beek, Jean-Paul Boëtius, Terence Kongolo, Tonny Vilhena (feyenoord), Thomas Bruns (Heracles Almelo), Warner Hahn (FC Dordrecht), Mickey van der Hart, Mike van der Hoorn, Stefano Denswil, Joël Veltman, Davy Klaassen, Ruben Ligeon (Ajax), Guus Hupperts, Henk Dijkhuizen (Roda JC), Stefan van der Lei (FC Groningen), Jody Lukoki , Lucas Bijker (SC Cambuur), Quincy Promes, Dico Koppers, Luc Castaignos, Kyle Ebecilio (FC Twente), Deniz Türüc (Go Ahead Eagles).

Gerelateerde posts