There are no ads, please add some


‘Dijks keert niet terug bij Ajax als Blind en Boilesen blijven’

De kans is aanwezig dat de wegen van Ajax en Mitchell Dijks na het huidige seizoen zullen scheiden. De linksback is dit seizoen gehuurd door sc Heerenveen en de mandekker overweegt Ajax achter zich te laten.


“Als Nicolai Boilesen en Daley Blind bij Ajax blijven, ga ik verder kijken naar andere opties. Het loopt zoals het loopt, en nu speel ik elke week. Dat is lekker”, liet de mandekker weten in gesprek met Voebal International.

Het hoogtepunt in zijn carrière maakte Dijks mee bij Ajax. “Het kampioenschap vorig seizoen, zeker het moment toen ik op het podium stond. Maar op de bank zitten bij Real Madrid en Manchester City was óók tof”, sloot Dijks vol trots zijn relaas af.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts