‘Sigthórsson wist Arsenal niet te overtuigen’

Arsenal zocht in de zomerse transferperiode naar een groot aantal versterkingen en heeft ook bij Ajax rondgesnuffeld. Een delegatie van de Premier League-club reisde zelfs naar Amsterdam af om de verrichtingen van Kolbeinn Sigthórsson in levende lijve te bewonderen.


The Gunners zijn echter uiteindelijk niet onder de indruk geraakt van de manier waarop de international van IJsland presteerde, zo weet de Daily Star te melden. De scouts zouden met een negatief bericht teruggereisd zijn naar Londen.

Het ziet er niet naar uit dat Arsenal binnenkort opnieuw naar Amsterdam zal afreizen om de verrichtingen van Sigthórsson te bekijken. De spits wist tot nu toe nog niet te overtuigen. Dit seizoen scoorde hij driemaal in vijf competitiewedstrijden.

Tekst: Soccernews

Related posts