There are no ads, please add some


Lucky Ajax speelt benefietwedstrijd ter nagedachtenis aan broertjes Ruben en Julian

Lucky Ajax en het RTL sterrenteam spelen een benefietwedstrijd op 24 september op het sportcomplex van VV Jonathan in Zeist. De opbrengst is voor het monument voor kinderen dat Stichting RuJu in Zeist wil neerzetten.

Stichting RuJu is opgericht om een monument neer te zetten ter nagedachtenis aan de broertjes Ruben en Julian van der Schuit uit Zeist, en andere kinderen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld.

De Stichting heeft 1.000 kaarten in de verkoop. In de voorverkoop zijn 750 kaarten, op de dag zelf hoopt de organisatie de resterende 250 kaarten aan de kassa te verkopen. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Voorverkoop gaat via de website: Stichting RuJu.nl

Tekst: De Weekkrant

Gerelateerde posts