‘Geschrokken’ vader Siem de Jong trekt tweet terug

Geschrokken door de commotie over zijn stevige kritiek op Ajax heeft George de Jong zijn tweet over het beleid van de Amsterdamse club teruggetrokken. ‘Ik heb m’n tweetje ingetrokken om niet de hele wereld in rep en roer te brengen’, laat de vader van Ajax-aanvoerder Siem de Jong telefonisch aan de Volkskrant weten.

De Jong sr plaatste dinsdagmorgen een tweet die tot oproer leidde. De Jong, directeur van het bedrijf InnoSport, twitterde: ‘#Ajax: versterkingen te duur, eigen toppers rond 22 niet marktconform betalen. Resultaat Cruyff tevreden aandeelhouders, sportief failliet.’

Nadat meerdere re-tweets werd de tweet verwijderd. ‘Ik heb mijn bezorgdheid willen uiten’, zegt hij in de Volkskrant.

Tekst: AD Sportwereld

Zie eerder bericht:
03-09-2013: Vader De Jong uit kritiek richting Ajax en noemt club ‘sportief failliet’

Related posts