‘Als ik Christian te erg mis, pak ik gewoon de auto naar Londen’

Viktor Fischer vindt het jammer dat hij maar iets langer dan een seizoen met Christian Eriksen heeft kunnen samenspelen. De Deense aanvaller kwam vorig jaar zomer bij het eerste terecht, waar zijn landgenoot toen al enkele jaren bij zat. De twee konden en kunnen het goed met elkaar vinden, maar nu is Eriksen vertrokken richting Tottenham Hotspur. Fischer gunt het Eriksen van harte, maar zal hem ook missen.

Op dit moment is Fischer met het Deense elftal op pad en aan BT deelt hij zijn gevoelens over Eriksens transfer. “Ik ben een zeer dierbare vriend in het dagelijks leven, een goede vriend, verloren”, geeft de Ajacied aan. Fischer en Eriksen brachten samen veel tijd door, memoreert eerstgenoemde. “Thuis voor de TV, naar de film of uit eten.”

Fischer kan echter wel begrijpen dat zijn oudere collega-international het ruime sop heeft gekozen. Hij zegt dat Eriksen blij is met zijn nieuwe bestemming en ziet nu al uit naar een nieuwe ontmoeting. “Het zal interessant zijn om hem te volgen in het buitenland en elkaar dan hier te ontmoeten met de nationale ploeg. En als ik hem te erg mis, pak ik gewoon de auto naar Londen.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts