Gabri steunt Bojan: ‘Het gaat goed komen’

Ajax, psv en feyenoord zaten deze zomer achter Bojan Krkic aan en de aanvaller koos voor een overstap naar de landskampioen. De Spanjaard nam hoge verwachtingen met zich mee naar Amsterdam, maar is er nog niet in geslaagd zijn draai te vinden. Bojan heeft het moeilijk in zijn eerste weken bij Ajax, maar Gabri gaat ervan uit dat alles goed zal komen met zijn landgenoot.

Gabri speelde tussen 2006 en 2010 voor Ajax en weet dat Bojan nog niet brengt wat er van hem verwacht wordt. De middenvelder houdt echter vertrouwen in de jongeling: “Ik denk dat Ajax een perfecte club is voor het spel van Bojan”, zegt Gabri dinsdag tegen Ajax Showtime. “Hij kan bovendien nog veel leren van Frank de Boer. Ik denk dat dit een goed jaar kan worden voor hem.”

Bojan wacht nog op zijn eerste officiële treffer voor Ajax en hielp zondag tegen FC Groningen nog twee grote kansen om zeep. “Maar hij is een speler die normaal gesproken veel doelpunten maakt en goed kan zijn voor het team”, zegt Gabri. “Hij kent het systeem van Barcelona en dat is min of meer hetzelfde als dat van Ajax. Ik hoop dat hij het team nog kan helpen.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts