Fischer heeft belangstelling grote clubs links laten liggen

Viktor Fischer heeft de interesse van meerdere Europese topclubs terzijde geschoven, vertelt hij aan het Deense BT. De jonge Deen had al voordat deze clubs interesse toonden besloten minimaal nog één jaar bij Ajax te blijven. Na dat jaar wil Fischer dezelfde weg bewandelen als zijn vriend Christian Eriksen, die enkele dagen geleden is getransfereerd naar Tottenham Hotspur.



Clubs noemt de behendige aanvaller niet, maar op de vraag of hij serieus heeft getwijfeld, antwoordt hij: “Je voelt je wel even gevleid, maar zo moeilijk is het ook niet om ‘nee’ te zeggen, hoor. Ik heb vanaf het begin steeds gezegd dat ik niet zou vertrekken, dus het was snel uit de wereld.” Onder de geïnteresseerde clubs zouden onder meer Real Madrid, Chelsea en AS Roma zitten, maar bevestigen doet Fischer dit niet.

“Ik heb besloten het te zien als een klopje op de schouder en hierdoor alleen maar nog harder te werken en een beter seizoen te draaien dan het vorige. Als dat gebeurt, staan de clubs er komende zomer vast weer”, besluit de tiener.

Tekst: Soccernews

Related posts