Vertonghen: ‘Ik had al gehoopt dat Eriksen zou komen’

Christian Eriksen verlaat Ajax voor 13,5 miljoen euro om aan de slag te gaan bij Tottenham Hotspur en dat stemt Jan Vertonghen tevreden. Beide spelers speelden in het verleden al eens samen bij de club uit Amsterdam en zullen nu opnieuw hetzelfde shirt gaan dragen.

“Ik had al gehoopt dat hij zou komen”, tekende het Algemeen Dagblad op uit de mond van de trots Belgische centrale verdediger. “Precies een speler die we nog niet hadden en dus goed kunnen gebruiken. Ik ben heel blij dat hij er is.”

Eriksen sprak tijdens de zomerse transferperiode al met Vertonghen om informatie binnen te halen over de Premier League-club alvorens hij zou vertrekken naar Engeland. De middenvelder zou door de Belg overtuigd zijn.

Tekst: Soccernews

Related posts