There are no ads, please add some


Schöne: ‘Een harde klap, we zijn er niet beter van geworden’

Lasse Schöne baalt van de aanstaande transfer van Christian Eriksen en Toby Alderweireld. De middenvelder van Ajax beseft namelijk dat de landskampioen van Nederland niet beter is geworden door het vertrek van beide spelers.


“Een harde klap, ze zijn niet de minsten, dus we zijn er niet beter van geworden”, liet Schöne teleurgesteld weten in het Algemeen Dagblad. “Maar anderzijds wist je dat dit eraan zat te komen. Het belangrijkste is om door te gaan met waar we mee bezig zijn.”

Volgens de Deens international hoeven de Amsterdammers de doelstelling niet aan te passen. “Het doel om kampioen te worden, blijft overeind. Deze selectie is daar goed genoeg voor. En ik weet dat het gek klinkt, maar ook in de Champions League gaan we voor overwintering”, zo besloot Schöne.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts