There are no ads, please add some


Column: ‘Bedankt helden’

De transfers van Eriksen en Alderweireld zijn een feit. Transfers die iedereen natuurlijk al maanden zag aankomen. Eriksen is de Nederlandse competitie overduidelijk ontgroeid en ook Alderweireld kon wel een nieuwe prikkel gebruiken. Beide spelers hebben een wezenlijk aandeel gehad in de afgelopen drie kampioenschappen. Samen met Siem de Jong waren zij de spelers met de meeste wedstrijden in de benen. Dat zegt wel genoeg. Ze hebben van de Champions League mogen proeven, tijd voor de volgende stap!

Toby Alderweireld, een steunpilaar in de achterste linie. Vorig seizoen zag hij zijn maatje Vertonghen al vertrekken. De eerste kriebels bij Toby waren op dat moment al min of meer een feit. Mooie verhalen bij de Rode Duivels, wekelijks contact en ga zo maar door. Toby heeft tien jaar voor de mooiste club ter wereld mogen spelen. Bijgedragen aan drie opeenvolgende kampioenschappen en Ajax ook nog eens mooi transferbedrag bezorgd. Zijn verschijninning in de achterhoede gaan we missen. Die kop, die uitstraling, de emotie als het even niet lekker liep, maar bovenal de emotie als………………………………

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Gerelateerde posts