There are no ads, please add some


Alderweireld bevestigt Atletico-transfer

Toby Alderweireld heeft aangegeven dat zijn transfer van Ajax naar Atletico Madrid na de medische keuring snel zal worden afgerond. Ajax en Atletico Madrid zijn reeds tot overeenstemming gekomen over het transferbedrag van de centrale verdediger, die zelf staat te springen een vierjarig contract te tekenen in de Spaanse hoofdstad. Atletico betaalt naar verluidt zeven miljoen euro.

“Ik onderga vandaag (zaterdag, red.) de medische keuring. Dan kan de transfer volledig afgerond worden”, citeert Het Nieuwsblad de Belg, die in Madrid landgenoot Thibaut Courtois tegenkomt. “Hij stuurde me een sms’je met de bevestiging rond de interesse van Atletico, maar verder hield de doelman zich gewoon op de achtergrond.”

In de Belgische krant laat Aldeweireld nog eens weten het aanbod van Atletico niet te kunnen afslaan. “Iedereen weet dat ik graag de stap wil wagen. Als een club als Atletico komt aankloppen, heb je wel oren naar hun aanbod”, aldus de international.

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts