There are no ads, please add some


Ajax hoopt snel toe te slaan op transfermarkt: ‘Er zijn meerdere opties’

Ajax heeft een jasje uitgedaan na de verkoop van Christian Eriksen en Toby Alderweireld. De middenvelder rondde vrijdag zijn transfer naar Tottenham Hotspur af en het ligt in de lijn der verwachting dat de Belgische verdediger dit weekeinde zijn krabbel zet bij Atlético Madrid. Directeur voetbalzaken Marc Overmars weet dat Siem de Jong ook nog in de lappenmand ligt en is dus op zoek naar versterkingen.

De technische baas heeft nog ongeveer tweeënhalve dag en er is dus haast geboden. “Er zijn meerdere opties. Zaterdag hopen we op meer duidelijkheid”, zegt Overmars in het Algemeen Dagblad. Lerin Duarte is nog altijd in beeld bij Ajax en zou zelfs de eerste optie zijn. Heracles Almelo wees al biedingen van één miljoen en tweeënhalf miljoen plus één miljoen variabel op de linksbenige middenvelder af.

Jan Smit, de voorzitter van Heracles, zei donderdag te denken dat Ajax waarschijnlijk wel terugkomt met een nieuw voorstel. Marco van Ginkel komt in ieder geval niet naar de Amsterdam ArenA, want Chelsea wil hem niet laten gaan. Naar verluidt is Tom Carroll ook een kandidaat bij de regerend landskampioen. (zie eerder bericht). De 21-jarige middenvelder van Tottenham geldt naar verluidt als het alternatief voor Duarte.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts