Maher: ‘Ajax is nooit concreet geweest’

Adam Maher ging deze zomer van AZ naar psv. Volgens de media stond de middenvelder ook in de belangstelling van Ajax, maar volgens Maher is Ajax nooit concreet geweest.

“psv is anderhalf jaar bezig geweest om me te halen, dan willen ze je erg graag lijkt me,” zegt Maher tegen NUSport. “Er werd in de media wel gesuggereerd dat ik de keuze moest maken tussen Ajax en psv, maar Ajax is nooit concreet geworden. psv wel, die wilden me al heel lang. psv heeft gevochten voor me.”

“De moeite die psv voor mij deed en ook de manier waarop ze bij psv over me spraken gaf voor mij de doorslag om Alkmaar te verlaten. De fans wilden dat ik kwam. Nog voor ik getekend had stond mijn naam al ergens op de Herdgang geschreven. Marcel Brands vertelde ook dat spelers hadden gevraagd of ik zou komen. Overal sprak vertrouwen uit,” zegt Maher.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts