Labyad opnieuw aan Ajax gelinkt

Zakaria Labyad kan een terugkeer naar psv voorlopig uit zijn hoofd zetten. De clubleiding van de Eindhovenaren heeft de middenvelder van Sporting Portugal laten weten dat er op dit moment geen plaats voor hem is in de selectie van hoofdtrainer Phillip Cocu. Volgens technisch manager Marcel Brands heeft psv ‘genoeg middenvelders’.

Labyad, twintig jaar, vertrok een jaar geleden met veel trammelant naar Sporting Portugal, na een conflict over contractverlenging. De wijze waarop de Marokkaans international vertrok viel bij de fans en psv zelf niet in goede aarde. Een jaar na dato erkent de middenvelder dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Hij meldde zich afgelopen week bij Brands om zijn verontschuldigingen aan te bieden.

psv-watcher Thijs Slegers suggereert dat Ajax wellicht een poging gaat wagen om Labyad aan te trekken. De middenvelder zelf wil graag terug naar Nederland en ziet de club uit Amsterdam naar alle waarschijnlijkheid als een goed alternatief als psv zich niet meer interesseert. Dan zal hij wel financieel moeten inleveren. In Lissabon staat de technicus voor twee miljoen euro op de loonlijst.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerder berichten:
14-06-2013: Zaakwaarnemer Labyad bevestigt interesse maar financieel gat te groot
14-06-2013: ‘Ajax wil dure Labyad voor één seizoen huren van Sporting’

Related posts