Jong Ajax verslaat Jong FC Twente: 2-1

Jong Ajax heeft vanavond op de Toekomst met 2-1 gewonnen van Jong FC Twente. Allerminst soepel ging dat niet. Nadat Jong Ajax via Vermeij vlak voor rust op 1-0 was gekomen begon de tweede helft niet goed voor de Ajacieden. Joeri de Kamps kreeg in de 51ste minuut zijn tweede gele kaart en kon inrukken.

Met tien man leken er kansen te komen voor Jong FC Twente maar het was Boban Lazic die Jong Ajax naar 2-0 schoot. In de slotfase wist Jong FC Twente de stand nog terug te brengen tot 2-1 via een doelpunt van Peters. In de hectische slotminuten werd Jong FC Twente speler Nicky Kuiper nog van het veld gestuurd, maar met tien tegen tien bleven de drie punten in Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Vd Hart; Martina, Gravenberch, Sporkslede, Kuipers; Bazoer, El Hasnaoui, De Kamps; De Sa, Vermeij, Lazic.

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek; Bouma, Bijen, Röseler, Kuiper; Mannes, Yahaya, Leugers; Born, Zschusschen en Peters

Related posts