There are no ads, please add some


Jansen: ‘Knap dat Ajax de hoofdprijs krijgt voor Eriksen, erg goed gedaan’

Op de burelen van de Amsterdam ArenA zit men niet stil in de laatste dagen van de transferperiode. Toby Alderweireld staat op het punt om naar Atlético Madrid te verkassen, terwijl Christian Eriksen zo goed als zeker naar Tottenham Hotspur verkast. Zaakwaarnemer Rob Jansen vindt het knap dat Ajax circa twaalf miljoen euro vangt voor Eriksen.

In gesprek met The Post Online legt Jansen het spel van vraag en aanbod uit in de laatste dagen van een transferperiode. In het geval van Alderweireld kan Ajax bijvoorbeeld hoog in de boom zitten omdat Atlético dringend op zoek is naar een verdediger, maar aan de andere kant loopt het contract van de Belg nog maar een jaar door. Jansen vindt het dus ‘knap’ dat Ajax ‘de hoofdprijs’ krijgt voor Eriksen. “Dat hebben ze erg goed gedaan.”

Christian Poulsen, ploeggenoot bij Ajax, vindt het jammer dat zijn landgenoot vertrekt. “Het is een interessante keuze, hij gaat het hoogste podium beklimmen. Eriksen is wel kieskeurig geweest. Ik weet zeker dat hij een grote toekomst tegemoet gaat; hij heeft zich in zijn laatste jaren geweldig ontwikkeld. Hij is een sleutelspeler die wegvalt, dus het zal een groot verlies zijn”, zegt de controleur tegen TV3.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts