De Boer wijst naar psv: ‘Waarom zou het bij ons niet zo kunnen zijn?’

Christian Eriksen en Toby Alderweireld lijken te gaan vertrekken bij Ajax en volgens sommigen is de club uit de hoofdstad daardoor niet meer de grote titelfavoriet. Trainer Frank de Boer wijst echter op psv: in Eindhoven voerde trainer Phillip Cocu een grondige renovatie door en de jongelingen doen het prima.

“Waarom zou dit bij Ajax niet zo kunnen zijn”, tekent AjaxLife op uit de mond van de oefenmeester. “Er zijn diverse spelers vertrokken bij Ajax die erg belangrijk waren en veel doelpunten maakten. We moeten onze jonkies wel eerst een kans geven voordat we een oordeel kunnen vellen. Wij hebben als technische staf veel vertrouwen in de talenten die Ajax heeft. En wie weet is zo’n talent wel een revelatie.”

Volgens De Boer staat er bij psv nu ‘een veel beter psv dan vorig seizoen’. De Eindhovenaren namen afscheid van onder anderen Mark van Bommel, Dries Mertens, Jeremain Lens en Kevin Strootman. Overigens kan De Boer zondag tegen FC Groningen ook niet beschikken over Siem de Jong en Daley Blind: de aanvoerder en de linksback zijn geblesseerd.

Tekst: Voetbalzone

Related posts