‘Ajax en Tottenham akkoord over overgang Eriksen voor 11 miljoen euro’

Het Engelse Telegraph Sport meldt via twitter dat Ajax en Tottenham een akkoord hebben bereikt over de overgang van Christian Eriksen naar de Engelse club. Met de transfer zou een bedrag van 11 miljoen euro gemoeid zijn. Zie de tweet hieronder.

De Engelse media weten het zeker: binnen 24 uur zit de transfer van Eriksen naar Londen in kannen en kruiken. De Deense middenvelder bespreekt vanavond in Amsterdam alleen nog de laatste details van zijn contract bij Tottenham en maakt zich daarna op voor een Engels avontuur.

Opvolger
Mocht Eriksen vertrekken, dan is de kans groot dat Ajax zich nog voor 2 september (het sluiten van de transfertermijn) opnieuw in Almelo meldt voor Lerin Duarte van Heracles als vervanger van de 21-jarige Deen. Maar er gonzen meer namen door de ArenA, zoals die van Heerenveen-speler Hakim Ziyech, afgelopen vrijdag nog plaaggeest bij de Friezen in het Abe Lenstra stadion tegen Ajax. Ook zou Ajax toch nog overwegen een buitenspeler aan te trekken, waarbij de vorig seizoen gehuurde Cuenca van Barcelona onder andere weer genoemd wordt.


Related posts