Ajax A1 start competitie met 3-0 zege op psv A1

Ajax A1 (o/19) is de competitie met een 3-0 overwinning op de leeftijdsgenoten van psv gestart. Op sportcomplex de Toekomst was de eindstand al voor rust bereikt. Queensy Menig (twee keer) en Sheraldo Becker scoorden namens Ajax. De thuisploeg speelde ruim 80 minuten met een man meer na een snelle rode kaart voor een speler van psv.

Ajax A1 kwam in de negende minuut op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Queensy Menig. De aanvaller mocht van elf meter aanleggen na een overtreding van een psv’er in het strafschopgebied. Naast de strafschop voor Ajax moest psv ook met tien man verder.

De man-meersituatie leverde in de eerste helft nog twee doelpunten op. Sheraldo Becker en opnieuw Menig zorgden er met hun treffers voor dat er na 38 minuten al een 3-0 voorsprong op het scorebord stond. Aan die stand veranderde na rust niets meer.

Aanstaande zaterdag gaat Ajax A1 bij FC Twente op bezoek voor een bekerwedstrijd. De eerstvolgende competitiewedstrijd staat op zaterdag 14 september op het programma. Die middag speelt Ajax A1 een uitwedstrijd tegen de A-junioren van AZ.

Opstelling Ajax A1: Mous, Bakker(/Noordhoff), Riedewald, Bruggen, Owusu(/Mirani), Boomen, Becker, Vissers, Menig(/Cakmak), Anderson, Acolatse(/Boushiba).

Tekst: Ajax.nl

Related posts