Bod Atletico Madrid op Alderweireld te laag

Atletico Madrid heeft opnieuw duidelijk gemaakt Toby Alderweireld graag te willen inlijven. De Spaanse club laat de verdediger van Ajax – mede via de Belgische keeper Thibaut Courtois – dagelijks weten, dat een transfer naar de Primera Division een goede stap in zijn carrière zou zijn.


De afgegeven salarisindicatie maakte reeds duidelijk dat het opstellen van een vier- of vijfjarig contract geen probleem zal zijn. De transfersom is het struikelblok.

“Atletico heeft zich gemeld en in het weekeinde een bod uitgebracht, maar dat is niet van een niveau voor een Belgisch international en dus afgewezen”, maakt Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars duidelijk.

In tegenstelling tot Norwich City en Spartak Moskou is Atletico niet in staat om in één keer 7 miljoen euro bij Ajax af te tikken. Om toch kans op Alderweireld te blijven maken, wordt gepuzzeld over allerlei mogelijke oplossingen.

Tekst: De Telegraaf

Related posts