Column: ‘Naïviteit geen garantie voor succes!’

Het treffen tussen Heerenveen en Ajax is dit keer alleen al de moeite waard vanwege het feit dat twee toppers elkaar treffen; Koning Frank en San Marco. Beide weliswaar absoluut niet met elkaar te vergelijken, maar het plaatje is er niet minder om. Ook dit jaar stond de wedstrijd weer garant voor spektakel. Zowel tijdens de wedstrijd als na de wedstrijd……….

Van Rhijn werd in 2012 nog talent van het jaar. Het is hem altijd voor de wind gegaan, Oranje kwam er ook bij. Een tegenslag heeft hij eigenlijk nooit gehad. Schijnbaar is niemand op de hoogte van het feit dat jonge spelers vroeg of laat in een dip komen. Volgens menig Ajaxsupporter is dit onacceptabel en moet Van Rhijn ook maar naar de bank. Tijd voor Ligeon! Die speelde in De Klassieker goed, dus zal dat vast en zeker het hele jaar volhouden. Alderweireld is ook toe aan vervanging, want hij is al met een transfer bezig. Neem Moisander maar gelijk mee, want ook die kan vervangen worden door…………………………….

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Related posts