Dijks wil ‘onbekende’ Bojan opvreten

Vanavond staat Mitchell Dijks in het shirt van sc Heerenveen tegenover zijn voormalige broodheer. De talentvolle linksback kijkt uit naar het treffen met Ajax. Bij die club verloor hij de concurrentiestrijd van Nicolai Boilesen en Daley Blind, waarop hij besloot tijdelijk naar Friesland te verkassen. In zijn debuutduel tijdens de eerste competitieronde tegen AZ kreeg hij direct een rode kaart voorgehouden. Inmiddels is hij terug van zijn schorsing.

Vanavond komt Ajax op bezoek. Dijks wordt naar alle waarschijnlijkheid gekoppeld aan Bojan Krkic, één van de weinige Ajacieden die hij niet kent. “Misschien is het wel beter dat ik hem niet ken”, vertelt hij De Telegraaf. “Ik wil elke tegenstander opvreten, dus ook Krkic. Ik geef honderd procent tegen Ajax.”

Tekst: Goal.com

Related posts