Van Rhijn over vermeende Franse interesse resoluut: ‘Goeie grap’

De Franse krant Le Parisien berichtte woensdag dat Ricardo van Rhijn in beeld is bij Paris Saint-Germain op Gregory van der Wiel af te lossen, maar de rechtsback van Ajax zet nadrukkelijk zijn vraagtekens bij de vermeende interesse. Hij doet het bericht in gesprek met AT5 af als een ‘goeie grap’.

Dat de Parijzenaars zich nog niet hebben gemeld bij de speler, lijkt wel duidelijk. Van Rhijn weigert inhoudelijk in te gaan op het gerucht en maakt er niet meer dan twee woorden aan vuil. Dat hij uitgerekend Van der Wiel zou moeten vervangen maakt de speculaties wel extra pikant. Van Rhijn veroverde een basisplaats bij Ajax nadat zijn voorganger richting Frankrijk vertrok. Van der Wiel wist in zijn eerste jaar echter niet te overtuigen in het Parc des Princes en houdt meestentijds de bank of een tribunestoeltje warm.

Van Rhijn zou dan ook een nieuwe concurrent moeten zijn voor Christophe Jallet, zo wist de Franse krant. De huidige back van Ajax, die bij Oranje concurreert met Daryl Janmaat, is niet de enige back die in verband werd gebracht met Paris Saint-Germain. Ook Bacary Sagna is een naam die genoemd wordt: hij heeft nog maar een contract voor een jaar bij Arsenal.

Tekst: Voetbalzone

Related posts