Eriksen: ‘Ajax heeft al vaker bewezen het vertrek van spelers op te kunnen vangen’

Christian Eriksen is niet van plan om zichzelf uit te laten over de vraag of hij onmisbaar is voor Ajax. De middenvelder van de landskampioen van Nederland heeft liever dat die vraag beantwoord wordt door andere mensen, zo vertelde hij in Voetbal International.

“Of ik onmisbaar ben voor Ajax? Dat oordeel laat ik graag aan andere mensen over”, zo sprak de Deen uit. “Ik weet dat ik belangrijk kan zijn voor deze ploeg, maar Ajax heeft al vaker bewezen het vertrek van spelers op te kunnen vangen. Dat is de kracht van deze club en zo zal het altijd blijven.”

Dit seizoen bleek de Deen al meerdere keren belangrijk voor Ajax uit een vrije trap. “Het grappige is dat mensen me nu vragen of ik in de zomervakantie op vrije schoppen heb getraind. Terwijl ik dat al jaren bijna dagelijks doe”, zo besloot Eriksen.

Tekst: Soccernews

Related posts