Dolend NEC meldt zich bij Ajax voor Boccara

Technisch directeur ad interim Edo Ophof heeft zich namens NEC bij Ajax gemeld om te informeren naar de beschikbaarheid van Ilan Boccara. Dat meldt De Telegraaf donderdag. De sportbestuurder van de Nijmeegse club vroeg directeur voetbalzaken Marc Overmars naar de voorwaarden om de middenvelder eventueel op huurbasis over te nemen.

Ajax is voorstander van een tijdelijk vertrek van Boccara, die vorig jaar zomer overkwam van Paris Saint-Germain. Het liefst wil men de Franse Nederlander bij een Eredivisie-club stallen, maar men ondervindt dat de rest van de clubs weinig te besteden heeft. Boccara, twintig jaar, kwam vorig seizoen niet verder dan veertien minuten in de hoofdmacht.

NEC, dat al sinds eind februari op een zege wacht en maandag het ontslag van Alex Pastoor aankondigde, werd eerder met Glynor Plet en Peter Wisgerhof van FC Twente in verband gebracht. Die berichtgeving werd door Ophof ontkend. Volgens RTV Oost heeft NEC wel interesse in Willem Janssen en Tim Breukers, ook van FC Twente. Op dat bericht heeft de sportbestuurder nog niet gereageerd.

Tekst: Voetbalzone

Related posts