‘Alderweireld samen met Vermaelen op shortlist Napoli’

Rafael Benítez is druk op zoek naar verdedigende versterkingen voor zijn team en heeft daartoe een shortlist opgesteld. Naar verluidt staat onder andere Toby Alderweireld op de lijst van de trainer van Napoli. Dat meldt Tuttosport.

De Italiaanse club, waar onder andere voormalig psv-speler Dries Mertens onder contract staat, is nog niet tevreden over de huidige verdediging. De club versterkte zich weliswaar al met Raúl Albiol, die werd overgenomen van Real Madrid, maar tevreden is Benítez nog niet.

Alderweireld, die volgens het eerdergenoemde medium voor tien miljoen euro overgenomen kan worden van Ajax, is niet de enige speler op de lijst. Ook Thomas Vermaelen, die in het verleden voor Ajax speelde, Davide Astori en Martin Skrtel zijn op de shortlist van Benítez te vinden.

Tekst: Soccernews

Related posts