Fischer looft Eriksen: ‘Hij is een heel belangrijk stuk in de puzzel van Ajax’

Vanuit verschillende uithoeken van Europa wordt deze zomer getrokken aan Christian Eriksen. Engelse, Italiaanse en Russische clubs worden niet zelden gelinkt aan de Ajacied, die volgens de Spaanse pers zelfs al een voorcontract heeft getekend bij Atlético Madrid om volgend seizoen in dienst te treden. Viktor Fischer hoopt echter dat het anders loopt.De jeugdige Deen benadrukt in Het Parool dat zijn ploeg- en landgenoot enorm belangrijk is voor Ajax. Hij hoopt dan ook op een langer verblijf van Eriksen. “Je kunt altijd goed spel van hem verwachten, zelfs als hij niet in heel grote vorm is en zijn passing niet altijd secuur is. Eriksen is gewoon altijd goed voor ons, door zijn spelinzicht en zijn loopvermogen”, stipt Fischer aan in de krant.

Volgens Fischer, die net als Eriksen dit seizoen eenmaal doel trof, kan hij een eventueel vertrek van zijn teamgenoot wel opvangen. “Ik zou ook op Eriksens plek kunnen spelen, maar op dit moment is het beter als Thulani Serero er speelt, of iemand anders”, vindt de jongeling. “Een middenvelder in elk geval. Ik ben in de jeugd altijd spits geweest, nu ben ik linksbuiten. Ik heb altijd veel gescoord.”

Tekst: Soccernews
Related posts