Klaassen baalt: ‘Normaal gaan ze erin’

Davy Klaassen had het vizier vrijdagavond niet op scherp staan. Omdat dat ook voor zijn ploeggenoten gold, ging Jong Ajax met 1-0 ten onder bij MVV.

Klaassen had de bezoekers bij meerdere gelegenheden op voorsprong kunnen zetten. Hij faalde echter in de afronding. “Dat is geen fijn gevoel. Normaal gaan ze erin”, liet hij FOX Sports weten. “Ik denk dat het een combinatie is van pech en het missen van scherpte.”

Aan het veldspel lag het niet, meent de talentvolle middenvelder. “We speelden goed en zij kwamen er niet aan te pas. Zeker de eerste helft niet. We hebben het goed gedaan. In de tweede helft kwamen zij meer naar voren en hadden we het lastiger. Uiteindelijk hebben we nog wel een paar kansjes gehad, maar niet van die grote zoals in de eerste helft.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts