Chivu staat voor vertrek bij Inter en verkast mogelijk naar Rusland

Als we zaakwaarnemer Victor Becali mogen geloven dan staat Cristian Chivu voor een vertrek bij Internazionale. De 32-jarige Roemeen vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Rusland. Er zouden momenteel gesprekken tussen de Italiaanse club en de verdediger plaatsvinden om zijn eenjarige contract af te kopen.

Becali bevestigt dat er gesprekken zijn om zijn contract te laten ontbinden. “Chivu kan Inter verlaten. We moeten alleen akkoord bereiken over het vroegtijdige beëindigden van het contract”, zo vertelde zijn zaakwaarnemer aan het Russische Izvestia. Chivu staat sinds 2007 onder contract bij Internazionale en speelde meer dan honderd duels voor I Nerazzuri.

De verwachting is dat Chivu zijn loopbaan een vervolg gaat geven in de Russische competitie. Dinamo Moskou zou de beste papieren hebben om de oud-Ajacied binnen te halen. De linkspoot heeft dezelfde zaakwaarnemer als Dan Petrescu, die trainer is bij de Russische club.

Tekst: Soccernews

Related posts