Alderweireld: ‘Verkies Engeland boven Rusland’

Toby Alderweireld wordt met verschillende clubs in verband gebracht. De verdediger van Ajax kan naar Rusland, maar ook vanuit Engeland is er nog altijd interesse voor de Belg. Zelf wil de centrale verdediger, die woensdag als rechtsback indruk maakte tijdens België-Frankrijk, vooral de juiste keuze maken.

“Het is belangrijk dat ik een stap vooruit kan zetten”, zegt Alderweireld in gesprek met Het Nieuwsblad. “Spartak Moskou is een optie, maar ik zal goed moeten nadenken. Rusland is ver van huis, maar het niveau is er wel hoger dan in Nederland.”

“Om eerlijk te zijn verkies ik wel Engeland boven Rusland”, vervolgt de verdediger zijn verhaal. “Elke voetballer droomt ervan om in de Premier League te voetballen. Everton, Tottenham, Newcastle? We zullen zien welke opties ik heb. Bij Ajax ben ik natuurlijk bijna zeker van mijn basisplaats. Eén jaar voor het WK is dat ook een belangrijk element.”

Tekst: Soccernews

Related posts