Management Castillion in gesprek met binnen- en buitenlandse clubs

Geoffrey Castillion en zijn management zijn in gesprek met clubs uit binnen- en buitenland. Dat liet een woordvoerder van Football Mix, dat de belangen van de aanvaller behartigt, dinsdag weten in gesprek met Ajax Showtime.

De 22-jarige speler mag vertrekken bij Ajax, maar zag eerder een transfer naar Panathinaikos afketsen. ‘We zoeken naar een oplossing’, aldus Football Mix. ‘De situatie van Geoffrey is bij Ajax natuurlijk redelijk uitzichtloos geworden. Zijn kans op speeltijd in Amsterdam is heel klein.’

Een geïnteresseerde club moet wel het contract van Castillion, dat nog een jaar doorloopt, af kunnen kopen. ‘Er wordt in de zoektocht naar een nieuwe club voor Geoffrey overal gekeken. We houden alle opties open en kijken daarbij naar geïnteresseerde clubs in binnen- en buitenland’, aldus het agentschap van de voetballer.

Castillion speelde begin 2011 één competitiewedstrijd in de hoofdmacht van Ajax. In de seizoenen daarna werd hij verhuurd aan achtereenvolgend RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Verwacht wordt dat Ajax de speler deze zomer nog voor ongeveer 100.000 euro zal verkopen.

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts