Eriksen ziet niets in vertrek naar Rusland: ‘Voor mij speelt geld geen rol’

Christian Eriksen ziet het niet zitten om Ajax te verlaten om aan de slag te gaan bij Spartak Moskou. De Russische club, die geïnteresseerd is in ploeggenoot Toby Alderweireld, is namelijk niet van plan om naar Rusland te vertrekken. Dat vertelde hij aan Ekstra Bladet.

“Ik ben 21 jaar, ik denk niet dat dit het juiste moment is om naar Rusland te vertrekken. Veel spelers vertrekken naar dat land voor het geld, maar voor mij speelt dat geen rol. Als ik vertrek bij Ajax, dan verkas ik naar een grote competitie”, aldus Eriksen.

Momenteel heeft de middenvelder van Ajax nog een contract tot medio 2014. De Deen is echter bereid om die verbintenis te verlengen wanneer hij er in de zomerse transferperiode niet in slaagt om een nieuwe club te vinden.

Tekst: Soccernews

Related posts