Eriksen raadpleegde Vertonghen: ‘Tottenham is een geweldige club’

Christian Eriksen verkeert met nog ruim twee weken te gaan tot het sluiten van de transfermarkt nog altijd in afwachting van een interessante aanbieding. Diverse clubs uit Rusland wees de Deense spelmaker van Ajax reeds de deur. Alleen clubs uit de grote Europese competities maken een kans om de international in te lijven, zo liet hij onlangs ontvallen.

Tottenham Hotspur lijkt in dat kader een reële kanshebber. “Tottenham is een geweldige club”, zegt Eriken tegenover BT.dk. “Ik heb met Jan Vertonghen gesproken en weet dus het één en ander van de club. Het is een goede club en voor mij zeker interessant, maar momenteel is er geen contact. We zullen zien wat er in de komende twee weken gaat gebeuren.”

Voetbalminnend Amsterdam mag nog altijd hopen open een verlengd verblijf van de sterkhouder. “Er zijn voor zover ik weet geen onderhandelingen gaande met een eventuele nieuwe club, en ook niet met Ajax. Mijn punt is nog steeds hetzelfde: Ik sta open voor interessante aanbiedingen en als er niets komt, blijf ik bij Ajax.”

Tekst: Goal.com

Related posts