Fischer kan zich niet vinden in kritiek

Viktor Fischer is het niet eens met de kritiek die Ajax momenteel krijgt. Het spel van de Ajacieden wordt door sommigen als ‘saai’ bestempeld. “Ik snap niet dat mensen ons spel saai vinden”, reageert Fischer in Voetbal International. “Als ons combinatievoetbal goed loopt, is het prachtig om te zien. Heerlijk om uit te voeren ook.”

De 19-jarige Deen wijst de critici fijntjes op de drie kampioenschappen die Ajax op rij behaalde. “En we hebben bewezen dat het succes oplevert. Dan heb je het over voetbal dat bij Ajax hoort.”

Ajax neemt het komende zondag op tegen AZ. Twee weken geleden had de ploeg van Fischer het behoorlijk moeilijk tegen de Alkmaarders in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. AZ trok zich massaal terug, zoals Roda JC dat afgelopen vrijdag ook deed.

Verdediger Toby Alderweireld stelt dat het er voor zorgt dat Ajax de bal veel rondspeelt achterin. De Belg kan wel begrijpen dat mensen dit saai vinden, laat hij aan het weekblad weten.

Tekst: Goal.com

Related posts